Webové stránky používají cookies. Pokud budete nadále využívat naše služby, předpokládáme, že souhlasíte s jejich používáním.

Kovová tabulka 60 years Carrera 4 (21139)

N
Kód:
GCM1002
EAN (čárový kód):
4007486211391
Počet ks v balení:
1
Hmotnost:
0.35 kg
Objem:
4.5 l
Značka:
Carrera





Kovová tabulka k výročí 60ti let autodráh Carrera - 60 years Carrera 4 (21139)

Retro kovové panely se dodávají v pěti různých motivech a vezmou vás na cestu časem přes 60 let Carrery. S kovovými plaketami si můžete do svého domova vnést kousek tradice a zároveň doma oslavit naši společnou lásku k motorsportu! Rozměry 50x40cm.

  • Unikátní Design - Každá tabulka je navržena s důrazem na detail, aby co nejvíce odrážela historii a vášeň spojenou s Carrerou, čímž dodá vašemu prostoru jedinečný charakter.
  • Cesta časem - S pěti různými motivy si můžete prohlížet a připomínat 60 let legendy v motorsportu, což přináší nejen krásnou dekoraci, ale i historickou hodnotu.
  • Kvalitní Materiál - Vyrobena z kvalitního kovu, tato tabulka je odolná a navržena tak, aby vydržela test času, což z ní činí investici, která vám bude dělat radost mnoho let.
  • Perfektní dárek - Pro fanoušky motorsportu, historie nebo jednoduše pro ty, kteří ocení unikátní a smysluplnou dekoraci, je tato kovová tabulka ideálním dárkem.
  • Oslava Lásky k Motorsportu - Nechte každého, kdo vstoupí do vašeho domova, vědět o vaší vášni pro rychlost a adrenalin. Tato tabulka je dokonalou oslavou vaší lásky k motorsportu a zároveň elegantním doplňkem vašeho interiéru.

Nenechte si ujít šanci vlastnit tento exkluzivní kousek historie, který přináší nejen estetickou, ale i emocionální hodnotu do vašeho domova.