Webové stránky používají cookies. Pokud budete nadále využívat naše služby, předpokládáme, že souhlasíte s jejich používáním.

Kdo jsme? Jsme největší videoherní distributor, práce je pro nás hrou. Nabízíme spolupráci jak na hlavní pracovní úvazek, tak i na pár hodin v týdnu. Nové kanceláře máme pár metrů od metra Hloubětín na trase B. Pokud jezdíš autem, máme vlastní parkovací místa. Standardem jsou u nás 4 týdny dovolené + 5 dní sick day, stravenky, firemní notebook, telefon s neomezeným tarifem i pro soukromé účely, kratší páteční pracovní doba, a hlavně super atmosféra v přátelském kolektivu.

Průběžné hledáme parťáky na tyto pozice:

Junior Event Manažer

Co tě čeká: příprava, zajištění a organizace promo akcí na přímou podporu produktů Nintenda a hraček, a to občas i o víkendu. Podíváš se na akce nejen v ČR, ale i v Polsku, Maďarsku a na Slovensku. Pokud aktivně řídíš, domluvíš se AJ, jsi manuálně zručný a samostatný, s nadšením pro hraní her na konzoli Nintendo, tak hledáme právě tebe!

Account manažer CZ, HU, PL

Co tě čeká: Budování vztahů se stávajícími zákazníky. Identifikace nových obchodních příležitostí u stávajících zákazníků. Rozvíjení obchodních aktivit na českém trhu. Tvorba nabídek a kalkulací, příprava reportů. Zpracování objednávek. Práce v interním informačním systému. Pokud máš navíc aktivní Polštinu nebo Maďarštinu, můžeme tě integrovat do těchto mezinárodních týmů.

V případě zájmu prosím pošli svůj životopis na adresu zaneta.prokopova@conquest.cz.



E-mailový zpravodaj

Slevy, akce, novinky? Buďte první kdo o nich ví. Zadejte svůj e-mail a nenechte si je ujít.