Webové stránky používají cookies. Pokud budete nadále využívat naše služby, předpokládáme, že souhlasíte s jejich používáním.

Společnost ConQuest entertainment a. s. byla založena v roce 1990 jako ryze český soukromý podnik a patří mezi přední distributory produktů v oblasti zábavy:

  • videoher, herních konzolí a herního příslušenství Nintendo, videoher od vydavatelů jako Ubisoft
  • hraček jako autodráhy Carrera, electronických stavebnic Boffin, letadel a vrtulníků Fleg
  • výpočetní techniky IT UMAX a dalších

Cíl společnosti

Hlavním cílem naší společnosti není růst či zvyšování obratu, ale je to primárně zákazník, zákazník který je spokojen s naším produktem. Skutečnost, že produkt musí být kvalitní je samozřejmé.

Stabilita

Na vedení ConQuest entertainment se podílí stálá skupina zkušených vedoucích pracovníků, jejichž neměnnost a stabilita přispívá k prosperitě a efektivnosti společnosti. Růst probíhá rovnoměrně a rozvoj společnosti financujeme zásadně z vlastních zdrojů, a tím snižujeme riziko úvěrového zatížení. Pro vyšší garance zákazníkům a s výhledem na delší budoucnost sídlíme ve vlastních kancelářských i skladových prostorách.

Kvalita

Společnost je na trhu již více jak tři desetiletí a za tuto dobu nasbírala dostatek zkušeností. Distribuujeme produkty, které zásadně  splňují nároky dnešní doby, což je především vynikající kvalita, inovativní technologie a cenová dostupnost.

Organizace

Struktura firmy je pevná, ale zároveň flexibilní a velký důraz je kladen na její funkčnost. Investovali jsme nemalé prostředky do informační a komunikační techniky, která je k dispozici každému zaměstnanci

Zaměstnanci firmy

Společnost má více jak 80 zaměstnanců, kteří byli vybráni s důrazem na schopnost růstu a ztotožnění se s firemním cílem. Dbáme na interní etiku ve firmě, zaměstnanci fungují jako kompaktní tým a zákazník tak může využít lépe veškerých služeb napříč všemi odděleními.

Servis

Firma má vlastní servisní středisko. Technici mají vybavení i informace, které jim umožňují odstranit veškeré poruchy našich produktů.



E-mailový zpravodaj

Slevy, akce, novinky? Buďte první kdo o nich ví. Zadejte svůj e-mail a nenechte si je ujít.