Webové stránky používají cookies. Pokud budete nadále využívat naše služby, předpokládáme, že souhlasíte s jejich používáním.

20604 Krajnice pro Zúžení 30373

N
Kód:
GCX3435
EAN (čárový kód):
4007486206045
Počet ks v balení:
6
Hmotnost:
0.58 kg
Objem:
3.19 l
Značka:
Carrera





Zažijte závodění na nové úrovni s krajnicemi 20604 pro zúžení 30373 od Carrera a ujistěte se, že každý váš závodní manévr bude proveden s maximální precizností a bezpečností. Tento esenciální doplněk pro váš digitální závodní set Carrera je klíčem k tomu, abyste si mohli užít napínavé závody bez obav z nečekaných nehod.

  • Bezpečná jízda: Krajnice pro zúžení Carrera zajistí, že vaše závodní auta zůstanou pevně na trati i v těch nejnáročnějších zatáčkách, což výrazně snižuje riziko nehod a vyhození vozidla z dráhy.
  • Nepostradatelný doplněk: Pro všechny majitele digitálních drah Carrera jsou tyto krajnice nezbytným příslušenstvím, které umožní udržet vozidla v zatáčkách a přinést plynulejší a kontrolovanější závodní zážitek.
  • Vysoká kvalita a realističnost: Vyrobené v měřítku 1:24, tyto krajnice dodávají vaší závodní dráze autentický vzhled a jsou navrženy tak, aby odolaly hodinám intenzivního používání díky pevnému plastovému materiálu.
  • Vylepšení závodního prostředí: S těmito krajnicemi můžete rozšířit možnosti vaší závodní dráhy a vytvořit ještě více vzrušující a technicky náročné okruhy, které otestují schopnosti každého závodníka.
  • Rozvoj řidičských dovedností: Ať už jste začátečník nebo veterán závodních drah, použití krajnic vám umožní zdokonalovat vaši techniku jízdy, zvládat rychlejší a přesnější zatáčky a přinášet tak domů vítězství po napínavých a dynamických závodech.

Obsah balení: Krajnice pro zúžení (3 díly)

Už žádné ztráty kontroly v kritických momentech závodu. Už žádné nepříjemné překážky při hledání dokonalého zážitku z jízdy. Díky pruhovaným okrajům zůstanou vaše závodní auta na dráze v šikaně, když začnete driftovat. S krajnicemi 20604 pro zúžení 30373 od Carrera získáváte jistotu a stabilitu, které vám umožní soustředit se na to nejdůležitější – čistou radost ze závodění.